PKTN
O
P
U
K
N
I
T
E

FRAGMENTI ODRASTANJA vol. 3

Nakon zagrebačke premijere u listopadu 2021. i prve sisačke izvedbe u svibnju 2022., Pukotine nastavljaju s putujućim razgovorima posebno posvećenima brizi o mentalnom zdravlju tijekom odrastanja – u Rijeci!

Nakon zagrebačke premijere u listopadu 2021. i prve sisačke izvedbe u svibnju 2022., Pukotine nastavljaju s putujućim razgovorima posebno posvećenima brizi o mentalnom zdravlju tijekom odrastanja – u Rijeci! U subotu, 10. prosinca, u 11 sati, u Art kinu u Dječjoj kući održat će se FRAGMENTI ODRASTANJA vol. 3

FRAGMENTI ODRASTANJA vol. 3 ponovno će ponuditi siguran razgovorni prostor mladima o pulsnim točkama odrastanja - problemima s kojima se suočavaju, nošenju s izazovima, pronalaženju rješenja i međusobnom povezivanju kroz jedinstveno iskustvo odrastanja. Razgovori u Rijeci na poseban će se način posvetiti temi pripadanja.

U FRAGMENTIMA ODRASTANJA vol. 3 sudjelovat će javno prepoznati pojedinci koji utjecaj virtualnog prostora koriste kako bi promovirali vrijednosti u koje vjeruju, često okrenuti univerzalnim temama i problemima s kojima se nosimo i suočavamo tijekom odrastanja. Riječ je o poduzetnici i aktivistici Maji Krištafor, profesoru matematike i fitness treneru Marku Kovačiću te dragoj gošći s premijernih Fragmenata, aktivistici i modelu Pameli Perkić

Pukotine i mladi gosti dijele posvećenost u ohrabrivanju i podršci mladima, rastvaraju tabue, pokušavaju utabati put do pronalaženja alata pomoću kojih možemo biti bolji prema sebi.

Uz moderatora i glumca, člana PKTN kreativnog tima, Adriana Pezdirca gosti će podijeliti vlastito iskustvo odrastanja te publici predstaviti fragmente vlastite adolescencije i transformacije u odraslu osobu. 

Fragmenti odrastanja su: aktivizam / tijelo/ autentičnost/ budućnost 

S fragmentima odrastanja gostiju susrest će se u razgovoru svojom stručnošću i vlastitim iskustvom odrastanja naš PKTN tim psihoterapeuta: Miranda Novak, Dušanka Kosanović, Josipa Mihić, Martina Ferić, Mihael Kozina.

Nakon dojmljivih razgovora slijedi neformalno druženje u opuštenoj atmosferi.

Cijeli će događaj biti emitiran uživo online na našoj Facebook stranici.

Prijavi se na pktn newsletter

Uspješno ste se prijavili na naš newsletter
Oops! Something went wrong while submitting the form.
nastavi čitati