O
P
U
K
N
I
T
E
PKTN

PKTN out NOW:
Fragmenti odrastanja

Sva mjesta popunjena

U listopadu, prigodno posvećenom mentalnom zdravlju, PUKOTINE slave prvu godinu postojanja s posebnom posvetom brizi o mentalnom zdravlju tijekom odrastanja. U subotu, 23. listopada, od 12 do 15 sati, u Teatru &TD tim će se povodom održati program PKTN out NOW. Sva su mjesta za live događanje popunjena, no program će se prenositi uživo putem društvenih mreža.

Program PKTN out NOW ponudit će siguran razgovorni prostor mladima o pulsnim točkama odrastanja - problemima s kojima se suočavaju, nošenju s izazovima, pronalaženju rješenja i međusobnom povezivanju kroz jedinstveno iskustvo odrastanja.

U programu PKTN out NOW sudjelovat će javno prepoznati mladi pojedinci koji utjecaj virtualnog prostora koriste kako bi promovirali vrijednosti u koje vjeruju, često okrenuti univerzalnim temama i problemima s kojima se nosimo i suočavamo tijekom odrastanja. Riječ je o jednom od najpoznatijih hrvatskih YouTubera i influencera Marku Vuletiću čija inspirativna životna priča djeluje izuzetno pozitivno na mlade, influencerici i body positivity aktivistici Pameli Perkić, influencerici i glazbenici Karli Zelić aka Superbabekillah, glumcu Marku Braiću, PKTN kolumnistici Karli Perica te jednom od protagonista serijala PKTN evanđelisti Igoru Zdjelareviću.

Pukotine i mladi gosti dijele posvećenost u ohrabrivanju i podršci mladima, rastvaraju tabue, pokušavaju utabati put do pronalaženja alata pomoću kojih možemo biti bolji prema sebi.

Uz moderatora i glumca, člana PKTN tima Adriana Pezdirca gosti će podijeliti vlastito iskustvo odrastanja te publici predstaviti fragmente vlastite adolescencije i transformacije u odraslu osobu.

Fragmenti odrastanja su: odnos prema tijelu / seksualnost / što volim, a što moram – izbor obrazovanja/ strahovi / odnosi / emocije – ugodne i neugodne / (ne)pripadanje.

S fragmentima odrastanja gostiju susrest će se u razgovoru svojom stručnošću i vlastitim iskustvom odrastanja naš PKTN tim psihoterapeuta i stalnih PKTN autora: Miranda Novak, Dušanka Kosanović, Josipa Mihić, Martina Ferić, Mihael Kozina.

Nakon dojmljivih razgovora slijedi neformalno druženje u opuštenoj atmosferi, uz glazbenu podršku Muzike za dobar đir.

Cijeli će događaj biti emitiran uživo online!

VAŽNA NAPOMENA: Zbog epidemioloških mjera, važno je rezervirati mjesto za dolazak na program i u zatvorenom prostoru nositi zaštitnu masku. Molimo vas da vaš dolazak potvrdite na LINKU.

Progroma PKTN out NOW financiran je sredstvima Radost života Uniqa osiguranja.

Partneri