Odabirom “Prihvati”, pristajete na pohranu kolačića na vašem uređaju kako bi poboljšali vaše korisničko iskustvo. Pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija.
PKTN
O
P
U
K
N
I
T
E
brinem, ranjivost

Anksioznost

koja je tvoja pukotina?

depresija

Jesam li u depresiji?

Piše
Miranda

Depresija je jedan od najučestalijih problema mentalnog zdravlja mladih globalno. Svjetska zdravstvena organizacija kaže da depresivne smetnje pogađaju jednu od šest osoba od 10 do 19 godina. Uz to, depresija je četvrti uzrok bolesti kod mladih od 15 do 19 godina!

Prijavi se na pktn newsletter

Uspješno ste se prijavili na naš newsletter
Oops! Something went wrong while submitting the form.
video priče

Kako biti muško?

Piše
Lovro Marušić

U intimnom razgovoru sa samim sobom, Lovro istražuje što danas znači biti muško i može li se taj ideal uopće doseći.

razgovori

FRAGMENTI ODRASTANJA vol. 4

Piše
PKTN

Nakon zagrebačke premijere, prve sisačke izvedbe, a zatim i vrlo posjećene riječke, Fragmetni odrastanja stižu na svoju četvrtu destinaciju - u Varaždin!

osjećam

Zaljubljenost

Piše
Duška

Ovo nije tekst za zaljubljene i romantične.

razgovori

Severina: Više sam od svoje nacionalnosti

Piše
PKTN

Svjesna sam jako važnosti svog stava i angažiranosti. Mladima u Hrvatskoj generalno se posvećuje premalo pažnje, ne daje im se dovoljan medijski prostor, a još se manji medijski prostor posvećuje manjinama. 

brinem, ranjivost

PTSP

Piše
Mirta Vranko

Kao da se događa upravo u sadašnjem trenutku, s istim osjećajem straha, jeze, užasa, egzistencijalne ugroze i emocionalne trpnje. Tijekom života 6 od 100 osoba (6% populacije) doživjet će traumatsko iskustvo i posljedični PTSP.