Odabirom “Prihvati”, pristajete na pohranu kolačića na vašem uređaju kako bi poboljšali vaše korisničko iskustvo. Pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija.
PKTN
O
P
U
K
N
I
T
E

koja je tvoja pukotina?

volim

Dejtanje

Piše
Petra Čeč

Hoćete li izabrati Tinder ili čekati da vam se s nekim sretne pogled na tulumu i strpljivo vjerovati u sudbinu?

Prijavi se na pktn newsletter

Uspješno ste se prijavili na naš newsletter
Oops! Something went wrong while submitting the form.
odnos, brinem

Izazovi prijateljstva

Piše
Duška

Zašto nemam prijatelje? Zašto ih teško pronalazim? Zašto teško održavam prijateljske odnose?

odnos, tko sam

Pripadanje: o prijateljstvu

Piše
Duška

Kako se povezujemo i pronalazimo prijatelje? Zašto su naši prijatelji baš ti koji jesu? Jesu li nam dojmovi o istom prijateljstvu slični? Usudimo li se pričati otvoreno i iskreno kada nam je prijateljski odnos narušen? Zašto pucaju prijateljstva i zašto to može biti jako bolno?

budućnost, rastem

Novi početak ili o visokim očekivanjima

Piše
Petra Čeč

Otkad pamtim, obožavala sam jesen i sve novo što ona donosi sa sobom. Svake bih godine napravila fantastičan plan, u detalje razradila što želim i očekujem od narednih mjeseci, upisala sve u rokovnik i zakoračila u novi početak puna uzbuđenja – spremna sam! Početni entuzijazam počeo bi se rastapati svakom novom stavkom koja je pošla po krivu...

samostalnost, stres

SELIDBA

Piše
Mirta Vranko

Kraj jednog i početak nekog drugog poglavlja u životu. Selidba je zahtjevan psihološki proces i na ljestvici stresa nalazi se odmah nakon gubitka važnih osoba.

rastem

Ljetne samoanalize

Piše
Miranda

Ljeto vrlo lako aktivira vječne teme pripadanja i samoprihvaćanja. Dokolica donosi i teror izbora koji neke od nas dovodi do repetitivnih promišljanja i analiza, ponekad aktivira sram i lošu sliku o sebi. Gdje god piknemo, ako ima bolnih i nerazriješenih stvari, zbedirat ćemo se!