PKTN
O
P
U
K
N
I
T
E

koja je tvoja pukotina?

rastem, tko sam

Ljetne refleksije: putovanja

Piše
Josipa

Na što miriše ovaj grad, kako je mom tijelu dok hoda ovim ulicama, što mi čini soundtrack ovog mjesta, jesu li ljudi nasmijani, promatraju li jedni druge?  

stresss, rastem

Ljetne refleksije: umijeće odmaranja

Piše
Martina

Koliko uložimo u odmor, toliko ćemo se i odmoriti.

brinem, moje tijelo, sramim se

Ljetne refleksije: druga strana odlaska na more

Piše
Duška

Ponekad nam se zbog visokih očekivanja oko ljetovanja dogodi nešto slično kao i s božićnim blagdanima – pored puno zamišljanja, uzbuđenja i predstavljanja što bi i kako trebalo biti, stvari ispadnu prilično drugačije. Planiranje, organizacija i izvedba ljetnih planova uvijek je stresor, a svake se godine mnogi od nas moraju suočiti i s nelagodom pokazivanja svog tijela na plaži.

Prijavi se na pktn newsletter

Uspješno ste se prijavili na naš newsletter
Oops! Something went wrong while submitting the form.
abeceda

Unutarnja navigacija - upravljanje sobom

Piše
Josipa

Uspijevamo li se emocionalno umiriti, odolijevamo li lako nekim zadovoljstvima, imamo li životne ciljeve, ustrajemo li u njima, ostvarujemo li ih?

abeceda

U tvojim cipelama – socijalna svijest

Piše
Miranda

Razumijemo li druge i svijet oko sebe, tuđe potrebe i motivaciju za određena ponašanja, empatiziramo li s drugima, razumijemo li druge kulture, zajednice i običaje, slijedimo li društvena pravila i jesmo li aktivni građani koji doprinose zajednici?

abeceda, kontakt

Ja&Ti – vještine u odnosima

Piše
Duška

Svi naši odnos imaju ili mogu imati iznimno važan i dubok utjecaj na nas. Ne zaboravimo da i mi (ne) ulažući u odnose, imamo utjecaj na druge ljude u našim životima.

abeceda

Tko sam? - svijest o sebi

Piše
Miha

Koliko sebe dobro poznajemo i koliko se o sebi brinemo? Što se događa kada pogled usmjerimo unutra? Koliko vidimo sebe? Vidimo li se uopće?

rastem, abeceda

Workshop: socijalno-emocionalne kompetencije (SEL)

Piše
Miranda

Uložite u svoje socijalno-emocionalne kompetencije – prijavite se na besplatan proljetni ciklus u sklopu edukativnog programa PKTN SKILLS.