Odabirom “Prihvati”, pristajete na pohranu kolačića na vašem uređaju kako bi poboljšali vaše korisničko iskustvo. Pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija.
PKTN
O
P
U
K
N
I
T
E
odnos, brinem

Izazovi prijateljstva

koja je tvoja pukotina?

odnos, tko sam

Pripadanje: o prijateljstvu

Piše
Duška

Kako se povezujemo i pronalazimo prijatelje? Zašto su naši prijatelji baš ti koji jesu? Jesu li nam dojmovi o istom prijateljstvu slični? Usudimo li se pričati otvoreno i iskreno kada nam je prijateljski odnos narušen? Zašto pucaju prijateljstva i zašto to može biti jako bolno?

Prijavi se na pktn newsletter

Uspješno ste se prijavili na naš newsletter
Oops! Something went wrong while submitting the form.
rastem

Ljetna očekivanja

Piše
Duška

Ponekad nam se zbog visokih očekivanja oko ljetovanja dogodi nešto slično kao i s božićnim blagdanima – pored puno zamišljanja, uzbuđenja i predstavljanja što bi i kako trebalo biti, stvari ispadnu prilično drugačije.

preživljavam, budućnost

Ljudska priroda: dva lica krize

Piše
Martina

Zahtjevna vremena. Pandemija, potres, poplave i razorne oluje. Nepoznato, razorno, ograničavajuće. Bespomoćnost, strah, gubitak, ljutnja, tuga, očaj. I poneki dobar dan. Živimo već neko vrijeme prilično intenzivno.

brinem, budućnost

(Ne)uspjeh

Piše
Miha

Nisam upao na faks. Osjećam se tako glupo. Tko će sada svima odgovarati na pitanje – a što si upisao, a kako to da nisi…?

rastem

BON VOYAGE

Piše
Josipa

Na što miriše ovaj grad, kako je mom tijelu dok hoda ovim ulicama, što mi čini soundtrack ovog mjesta, jesu li ljudi nasmijani, promatraju li jedni druge?

moje tijelo, sramim se

Nelagoda tijela

Piše
Lovro Marušić

Planiranje, organizacija i izvedba ljetnih planova uvijek je stresor, a svake se godine mnogi od nas moraju suočiti i s nelagodom pokazivanja svog tijela na plaži i kako smo ga "tretirali" cijelu godinu...