Odabirom “Prihvati”, pristajete na pohranu kolačića na vašem uređaju kako bi poboljšali vaše korisničko iskustvo. Pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija.
PKTN
O
P
U
K
N
I
T
E

koja je tvoja pukotina?

ranjivost, hrabrost

Radikalna iskrenost

Piše
Martina

Paradoksalno je da provodimo svoje živote tražeći prihvaćanje i ljubav, a rano se naučimo skrivati iz straha da ćemo biti potpuno viđeni, straha da nećemo biti prihvaćeni onakvi kakvi uistinu jesmo, onakvi kakvi doživljavamo svijet oko sebe.

Prijavi se na pktn newsletter

Uspješno ste se prijavili na naš newsletter
Oops! Something went wrong while submitting the form.
razgovori

Severina: Više sam od svoje nacionalnosti

Piše
PKTN

Svjesna sam jako važnosti svog stava i angažiranosti. Mladima u Hrvatskoj generalno se posvećuje premalo pažnje, ne daje im se dovoljan medijski prostor, a još se manji medijski prostor posvećuje manjinama. 

brinem, ranjivost

PTSP

Piše
Mirta Vranko

Kao da se događa upravo u sadašnjem trenutku, s istim osjećajem straha, jeze, užasa, egzistencijalne ugroze i emocionalne trpnje. Tijekom života 6 od 100 osoba (6% populacije) doživjet će traumatsko iskustvo i posljedični PTSP.

volim, brinem, rastem

Veze: svađamo se

Piše
Petra Čeč

Izbjegavanje, deranje, dugo zamjeranje pa erupcija svega što ste pomeli pod tepih, konstruktivan razgovor, izolacija, pretvaranje da je sve u redu? Smatrate da se sretni parovi ne svađaju? Bojite li se svađa jer strahujete da to znači katastrofu i da će konflikti nužno dovesti do prekida odnosa? Možemo li naučiti kako se kvalitetno svađati?

sex, moje tijelo

Prvi seks

Piše
Tanja Jurin

Koji mi dodir odgovara, kako mi tijelo reagira tijekom seksualne stimulacije, kako da komuniciram što mi paše, a što mi ne paše, kako da se prepustim užitku, kako mogu smanjiti tjeskobu i strah, što ću sa sramom, kome da se obratim za pitanja i nedoumice oko seksa?

volim

Dejtanje

Piše
Petra Čeč

Hoćete li izabrati Tinder ili čekati da vam se s nekim sretne pogled na tulumu i strpljivo vjerovati u sudbinu?