PKTN
O
P
U
K
N
I
T
E

FRAGMENTI ODRASTANJA vol. 5

Puni prvi krug putujućih razgovora (Zagreb, Sisak, Rijeka, Varaždin) zatvorit će se novim zagrebačkim, petim Fragmentima odrastanja.

Puni prvi krug putujućih razgovora (Zagreb, Sisak, Rijeka, Varaždin) zatvorit će se novim zagrebačkim, petim Fragmentima odrastanja.

Peticu za otvorenost, ranjivost, kritičnost, empatiju i solidarnost u dijeljenju izazova vlastitog odrastanja u indeksu Fragmenata odrastanja zaslužuju svi mladi turbulentne današnjice.

U prostoru kreativnog stvaranja, dvorani F22 na Akademiji dramske umjetnosti, razgovaramo s mladim i inspirativnim kreativcima koji će upravo kroz temu stvaralaštva progovoriti ne samo o svojim zanimljivim poslovima i karijerama, nego i o kreativnosti u nošenju sa svime onime što odrastanje donosi.

S nama su 15. travnja u 11 sati:

Tena Starčević – kulturna radnica

David Uranjek – student produkcije na Akademiji dramske umjetnosti

Luciano Plazibat – plesač

Nakon razgovora koji moderira glumac i član PKTN tima Adrian Pezdirc, posjetitelje se poziva na razgovor sa sudionicima u neformalnoj atmosferi.

Cijeli se događaj odvija uz stručnu podršku PKTN tima psihoterapeuta - Martine Ferić, Dušanke Kosanović, Mihaela Kozine, Josipe Mihić i Mirande Novak.

Događaj će biti emitiran uživo online na našoj Facebook stranici.

Vidimo se na Akademiji dramske umjetnosti u dvorani F22 u Frankopanskoj 22 u Zagrebu!

Prijavi se na pktn newsletter

Uspješno ste se prijavili na naš newsletter
Oops! Something went wrong while submitting the form.
nastavi čitati