PKTN
O
P
U
K
N
I
T
E

FRAGMENTI ODRASTANJA vol. 4

Nakon zagrebačke premijere, prve sisačke izvedbe, a zatim i vrlo posjećene riječke, Fragmetni odrastanja stižu na svoju četvrtu destinaciju - u Varaždin!

Nakon zagrebačke premijere, prve sisačke izvedbe, a zatim i vrlo posjećene riječke, Fragmetni odrastanja stižu na svoju četvrtu destinaciju - u Varaždin!

Fragmenti odrastanja vol.4 putujući su razgovori s mladima koji otvaraju izazovne teme odrastanja o kojima svakodnevno slušamo u medijima, na koje sustav vrlo tromo reagira, a koje svojom sveprisutnošću i složenošću pozivaju na dijalog, djelovanje i rješenja. U Varaždinu otvoreno razgovaramo o mentalnom zdravlju mladih.

U skladu s nadolazećim Danom žena, za varaždinski smo susret odabrali mlade i jake ženske snage:

Iza njihovih se uspjeha kriju i osobne borbe na različitim životnim frontama. Progovorit će o svojem iskustvu odrastanja, dočaravajući fragmente svoje adolescencije kroz prizmu aktivnosti kojima se bave.

Nakon razgovora koji moderira glumac i član PKTN tima Adrian Pezdirc, posjetitelje se poziva na razgovor sa sudionicima u neformalnoj atmosferi.

Cijeli se događaj odvija uz stručnu podršku PKTN tima psihoterapeuta - Mirande Novak, Dušanke Kosanović, Josipe Mihić, Martine Ferić i Mihaela Kozine.

Događaj će biti emitiran uživo online na našoj Facebook stranici.

Vidimo se u Varaždinu!Prijavi se na pktn newsletter

Uspješno ste se prijavili na naš newsletter
Oops! Something went wrong while submitting the form.
nastavi čitati